Het bestuur is als volgt samengesteld:

Technische Zaken

Algemene Zaken

Het bestuur formuleert het beleid van de vereniging, brengt deze ten uitvoer en communiceert het beleid richting haar leden..

Voorzitter:

Rob Olde Klieverink

06-31787025

Verantwoordelijk voor: algehele leiding en public relations

Secretaris:

Jos Engbers

06-41657782

Verantwoordelijk voor: Alle zaken betreffende het secretariaat, ledenadministratie, contacten met de krant, website.

Penningmeester:

Mike Harmsen,

06-15584222

Rekeningnummer  NL83RABO0169172090

verantwoordelijk voor: financieel beheer van de vereniging, wedstrijd declaraties.

Het bovenstaande Dagelijks Bestuur is verantwoordelijk voor de sponsoring.

Technische Zaken

Robbie Rakers

06-23352801

Verantwoordelijk voor: technische zaken, tuchtzaken/molestatie, masterplan arbitrage KNVB/clubscheidsrechters, contacten met de coördinatoren van de aangesloten verenigingen.

Algemene Zaken

Dave Hoffmann,

06-14568315

Verantwoordelijk voor: Ondersteuning technische commissie, activiteiten voor de leden, wel en wee.

Vergaderingen Bestuur:

Het bestuur zal, met uitzondering van de maanden juli en augustus, eens per zes weken vergaderen volgens een van te voren vastgesteld schema. Extra vergaderingen kunnen worden ingelast. Leden zijn in de gelegenheid bestuurs-vergaderingen bij te wonen, nadat zij zich hiervoor hebben aangemeld bij de secretaris.