KNVB RSS

Het laatste KNVB nieuws
  1. Bijna twee jaar geleden, op 11 maart 2019, hielden KNVB en CBV de bijeenkomst ‘Voor het voetbal’; een bijzondere bijeenkomst met onder andere sessies met de toenmalig bondscoach Ronald Koeman en André Villas-Boas.
  2. Fortuna Sittard moet het de komende duels zonder Sebastian Polter stellen. De Duitse spits kreeg in de blessuretijd van de wedstrijd tegen Ajax een rode kaart en is voor drie duels, waarvan één voorwaardelijk, geschorst.
  3. De clubs in de Eredivisie werken dinsdag, woensdag en donderdag de negentiende speelronde af, waarna komend weekend de toppers Feyenoord – PSV en AZ – Ajax op het programma staan. Dennis Higler en Bas Nijhuis zijn de scheidsrechters in Rotterdam en Alkmaar.
  4. De coronamaatregelen hebben een grote impact op alle amateurverenigingen. Ook de avondklok die vanaf dit weekend gaat gelden, doet wederom een extra beroep op de flexibiliteit van veel verenigingen en vrijwilligers. Met name voor de verenigingen die gelukkig wel nog activiteiten organiseren voor senioren- en oudere jeugdteams ligt er een uitdagende puzzel.
  5. Midden in een coronapandemie flink investeren in een nieuw dak en 48 zonnepanelen? Het ligt misschien niet direct voor de hand voor een amateurvereniging. vv Lewedorpse Boys heeft er echter geen seconde spijt van gehad. Dankzij goede subsidieregelingen, betrokken vrijwilligers én de helpende hand van De Groene Club profiteert de Zeeuwse derdeklasser nu van een lagere energienota.