KNVB RSS

Het laatste KNVB nieuws
  1. Een aantal scheidsrechters krijgt tijdens de 'Week van de Scheidsrechter' de unieke kans een dag mee te lopen met de betaald voetbalscheidsrechters in Zeist. Arbiters konden zich de afgelopen twee weken opgeven voor de meeloopdag op 9 oktober en nu is bekend welke 17 scheidsrechters zijn uitgenodigd.
  2. Het mDWF moet ook worden ingevuld bij de Onder 8 tot en met de Onder 12-leeftijdscategorie, de pupillen. Maar waarom eigenlijk?
  3. Voor eerste elftallen (mannen senioren veldvoetbal) geldt dat voor competitiewedstrijden alleen mag worden uitgeweken naar een goedgekeurd kunstgrasveld, wanneer dit voor de start van de competitie door de vereniging is aangegeven. De opgave geldt voor het gehele seizoen.
  4. Prinsjesdag, een dag vol tradities, rituelen en symboliek. Traditiegetrouw presenteert het kabinet op de derde dinsdag in september de nieuwe begroting, ambities en budgetten. Maar wat betekenen deze plannen specifiek voor het voetbal? De belangrijkste plannen staan hieronder op een rij.
  5. Met PSV-Ajax staat zondag de eerste echte Eredivisie-topper van dit seizoen op het programma. Danny Makkelie fluit om 16.45 uur voor de aftrap in het Philips Stadion. Jochem Kamphuis is aangesteld als VAR.