KNVB RSS

Het laatste KNVB nieuws
  1. Het verzoek tot goedkeuring voor de beoogde overname van de aandelen van FC Den Bosch is definitief afgewezen. Dat blijkt uit de einduitspraak van de onafhankelijke beroepscommissie licentiezaken betaald voetbal van 16 juli 2019. De beroepscommissie oordeelde dat het beroep tegen het eerdere besluit van de onafhankelijke licentiecommissie betaald voetbal, ongegrond is.
  2. Om alle officials te instrueren over de spelregelwijzigingen en de interpretatie en toepassing daarvan, organiseert de KNVB in september verschillende themabijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt ook de spelregeltoets afgenomen.
  3. De 2de editie van de E-Talents Cup finale was een groot succes met 58 amateurverenigingen die streden om de E-Talents Cup en twintig VIP tickets voor Nederland - Noord-Ierland. Alle deelnemende verenigingen hebben dit jaar door middel van een kwalificatietoernooi hun eigen esports team samengesteld.
  4. FC Twente heeft een geldboete van € 7.500,- opgelegd gekregen. De promovendus accepteerde daarmee het schikkingsvoorstel van de onafhankelijke aanklager betaald voetbal.
  5. Een applaus galmt door de bestuurskamer van vv UNO. Opgelucht en opgetogen zijn ze, de cursisten van het eerste seizoen van de opleiding tot Hoofd Opleiding C. Bij vrijwel alle verenigingen hebben de deelnemers gaandeweg het traject de jeugdopleiding al naar een hoger plan kunnen tillen. Maar dat is voor velen slechts het begin. "Nu even op vakantie, daarna de ideeën die ik heb opgedaan tijdens de opleiding HO C verder uitvoeren.”