KNVB RSS

Het laatste KNVB nieuws
  1. Na een welverdiende winterstop is het weer tijd om van start te gaan met de tweede seizoenshelft. Duizenden voetballers en duizenden vrijwilligers. Samen op weg naar het mooiste moment van de week. 
  2. Ajax, Vitesse en sc Heerenveen hebben zich geplaatst voor de kwartfinales van het TOTO KNVB Bekertoernooi. Spannend was het vooral bij sc Heerenveen – Willem II, waar er strafschoppen aan te pas moesten komen om een winnaar aan te wijzen.
  3. Rick Stuy van den Herik mist de volgende bekerwedstrijd van zijn club. De speler van TOP Oss kreeg dinsdagavond in de achtste finale tegen AZ (0-2) zijn tweede gele kaart in het toernooi om de TOTO KNVB Beker.
  4. De opleiding voor Hoofd Opleiding A (HO A) is afgerond. Op maandag 13 januari vond in Zeist de diploma-uitreiking plaats voor de tien cursisten, onder het toeziend oog van hun praktijkbegeleiders.
  5. AZ en FC Utrecht hebben zich geplaatst voor de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. AZ schaarde zich bij de laatste acht door TOP Oss uit te schakelen, terwijl FC Utrecht pas na verlenging won van FC Eindhoven. Het duel tussen Fortuna Sittard en Feyenoord haalde het einde niet. Vanwege de dichte mist staakte scheidsrechter Kevin Blom het duel na 63 minuten.