KNVB RSS

Het laatste KNVB nieuws
  1. TPP Rotterdam heeft vrijdagavond de titel gepakt in de Eredivisie zaalvoetbal voor dames. In het derde finaleduel was de ploeg met 1-0 te sterk voor Drs. Vijfje.
  2. Dinsdag 28 mei worden de beslissende finales in de play-offs om Europees voetbal en promotie en degradatie gespeeld. Op dezelfde dag vindt een landelijke staking van het openbaar vervoer plaats.
  3. Allard Lindhout en Jeroen Kamphuis fluiten zaterdag de eerste finaleduels van de play-offs voor een plek in de Eredivisie. De scheidsrechters hebben respectievelijk de leiding over RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam - De Graafschap.
  4. Stijn Spierings (RKC Waalwijk) en Matthew Steenvoorden (SC Cambuur) staan één play-offwedstrijd aan de kant. De eerste kreeg woensdag twee gele kaarten in het gewonnen duel (2-1) tegen Excelsior. Steenvoorden ontving woensdag zijn tweede gele kaart tijdens de play-offs.
  5. Het startsein voor de opleiding UEFA Pro is woensdagmiddag gegeven op de KNVB Campus in Zeist. Dit jaar zijn er veertien trainer-coaches die aan de toelatingsvoorwaarden voldoen en zijn toegelaten tot de opleiding. Onder hen de voormalig internationals Dirk Kuijt, John Heitinga, Kevin Hofland en Jessica Torny.