Beste leden,

Ook in  het jaar 2019 wordt er weer contributie geïnd via de Europese variant van de Nederlandse incasso: de Euro-incasso. De afschrijving op uw rekeningoverzicht ziet er dan anders uit dan u nu gewend bent.

U herkent onze incasso aan de volgende gegevens:

Incassant ID:                            NL19ZZZ400745860000

Uw machtigingskenmerk:          NOT_LIDMAATSCHAP_2019

Omschrijving:                           Contributie Scheidsrechtersvereniging NOT – 2019

Het contributiebedrag is vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 12 januari 2019 op EUR 55,- per kalenderjaar. Wij schrijven dit bedrag op vanaf vrijdag 16 maart 2015 van uw rekening af.

Uiteraard zijn onze juniorenleden (jonger dan 18 jaar op 1 januari 2019) en ereleden vrijgesteld van contributie.

Heeft u vragen over deze incasso? Neem dan contact op met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Peter Dorman