dinsdag 18 januari - All Day
woensdag 19 januari, 19:30 -
woensdag 26 januari, 19:30 -
maandag 31 januari - All Day
uiterste inleverdatum spelregels en voorspellingsronde

Helaas bestaat voorlopig niet de mogelijkheid om  ’s avonds te voetballen. In een eerdere mail hebben we al aangegeven dat er interesse is van sommige verenigingen om in plaats van ’s avonds nu op een zaterdag te spelen. Het laat zich aanzien dat er volgende week van die mogelijkheid gebruik wordt gemaakt. Als die interesse er is zullen we de scheidsrechterscoördinatoren benaderen om te zien of er ook op zaterdag een trio gevonden kan worden.

Voor al die verenigingen waar die mogelijkheid om welke reden dan ook er niet in zit: de commissie heeft besloten om ronde 4 in principe door te schuiven naar 31 januari-2 februari. Dat betekent dus dat de wedstrijden van 6 december naar 31 januari gaan, die van 7 december naar 1 februari en die van 8 december naar 2 februari. Op deze manier blijft er ruimte over in de maanden februari  en maart om nog wedstijden te kunnen inhalen.

De KNVB heeft inmiddels de wedstrijden voor komende week uit het programma gehaald. We zullen hen vragen de nu verschoven wedstrijden opnieuw in te plannen.