Opkomende activiteiten

woensdag 8 december, 19:30 -
geen training i.v.m. coronaregels
----------------------------------
woensdag 15 december, 19:30 -
geen training i.v.m. coronaregels
----------------------------------
woensdag 22 december, 19:30 -
geen laatste training i.v.m. coronaregels
----------------------------------
vrijdag 31 december, 00:00 - 23:59
Laatste mogelijkheid speleregels en voorspellingsronde 5 in te leveren
----------------------------------

We zijn inmiddels een paar rondes onderweg en wat fijn is het weer om op de velden al die bevlogenheid en passie te zien. De vooruitzichten over het kunnen blijven uitoefenen van onze mooie hobby zijn zeer positief ondanks wat uitdagingen met maatregelen in de (sport-)horeca. Graag brengen we jullie op de hoogte van enkele ontwikkelingen die er spelen in onze regio. 

Kleine aanpassing bereikbaarheid weekenddienst
De weekenddienst bel je als er op het laatste moment blijkt dat je niet kun fluiten/vlaggen. Alle andere afmeldingen kunnen op doordeweekse dagen via de gebruikelijke wegen.
Op de vrijdag is een kleine aanpassing gedaan zodat dit beter aansluit bij de aanvangstijden in het zaalvoetbal, daarom zijn de tijden nu als volgt:
Vrijdag van 18:00 tot 20:00 
Zaterdag van 8:00 tot 15:00
Zondag van 8:00 tot 14:00 

Bereikbaarheid Wim Kamps
Zoals jullie gemerkt hebben is Wim op dit moment niet bereikbaar. Wij verzoeken jullie de vragen / opmerkingen over de aanstellingen te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lennart Fledderus en Johan Melles nemen de taken van Wim tijdelijk over. 

Reservelijsten en afmeldingen 
Het zit er al een tijd aan te komen maar het tekort aan scheidsrechters begint steeds meer gevolgen te krijgen voor het bezetten van de wedstrijden. Dit seizoen zijn er al wedstrijden van eerste elftallen afgelast omdat we de wedstrijd niet konden herbezetten. Aan de ene kant zijn de reservelijsten in de weekenden te beperkt en aan de andere kant zijn er buitengewoon veel afmeldingen van scheidsrechters. Door het vele doorschuiven worden verenigingen nu al regelmatig geconfronteerd met het feit dat er op het laatste moment een scheidsrechter van de wedstrijd wordt afgehaald en ze dit moeten oplossen met een verenigingsscheidsrechter.  
Dat is natuurlijk niet de service die wij willen verlenen maar is ook bijzonder vervelend voor jullie als scheidsrechter omdat je pas laat weet waar je mag gaan fluiten. 

Daarom gaan we op voorhand bij minder wedstrijden scheidsrechters aanstellen zodat we een grotere reservelijst krijgen. Zo kunnen we bij afmeldingen makkelijker aanstellen en hoeven we geen scheidsrechters van wedstrijden af te halen. Kom je dus op een reservelijst terecht dan betekent dat niet dat wij geen wedstijd voor je hebben! Wij hopen dat je beseft dat we je hard nodig hebben om de gaten die ontstaan zijn op te vullen. Zoals gezegd ontstaan deze door de vele late afmeldingen van collega`s. Op de donderdag voor het weekend maken we een totaal beeld en sta je dan nog op de reservelijst dan krijg je waarschijnlijk alsnog een aanstelling bij 1 van ondergenoemde klassen. 
 
Wij gaan voorlopig niet meer op voorhand aanstellen in de hoofdklasse JO17/JO15/JO13 in Noord en hoofdklasse JO17/JO13 in Oost. Bij de senioren geldt dit in Noord bij de reserve 1e, 2e en 3e klasse op zondag.

We hopen dat we snel weer veel nieuwe collega-scheidsrechters mogen verwelkomen zodat deze maatregel kan komen te vervallen en iedereen weer de wedstrijd kan fluiten die bij hem of haar past. 
Mocht je daar verder nog vragen over hebben dan kan je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Team Arbitrage NoordOost
​​​​

Inlogformulier