woensdag 8 juli, 19:30 -

Mei 2020

Voetbalfit

Voetbalfit met Oranje!

De bal rolt inmiddels weer op steeds meer plekken, voor zowel kinderen als volwassenen. Ook op de velden in Utrecht, waar pupillen en junioren van vv Desto onlangs een bijzondere training kregen! Sarina Wiegman, Arvid Smit en Ronald de Boer gaven als verrassing een échte Oranjetraining, met o.a. leuke en uitdagende 1,5 meter-oefeningen. Wil je de trainingen nadoen op jouw club? Je vindt ze hier !

Bekijk de video

Webinars voor amateurverenigingen

De komende weken organiseren we inspirerende webinars en online programma’s voor amateurverenigingen. Zo kan je, ook vanuit huis, toch met voetbal bezig blijven. Bekijk hieronder het programma van volgende week of bezoek knvb.nl/samenvooruit voor het volledige aanbod en om webinars terug te kijken. ​​​​​​​

Bekijk programma

Rinus

Veilig trainen op de club

Heb je even geen inspiratie meer voor een leuke, en veilige (1,5m-)training voor jouw team? Wij hebben ze voor je uitgewerkt en onderverdeeld in trainingen voor verschillende leeftijdscategorieën. Wel zo makkelijk!

Bekijk de trainingen

Webinars

Test jouw spelregelkennis met de ARAG Spelregelquiz!

Er worden voorlopig dan wel geen wedstrijden gespeeld, jouw spelregelkennis kan je ondertussen wel op peil houden. Op aragspelregelquiz.nl vind je iedere werkdag elf nieuwe vragen over de spelregels in het voetbal. Doe mee en test jouw kennis!