Opkomende activiteiten

woensdag 3 juni, 19:30 -
Training
----------------------------------
woensdag 10 juni, 19:30 -
Training
----------------------------------
woensdag 17 juni, 19:30 -
Training
----------------------------------
woensdag 24 juni, 19:30 -
Training
----------------------------------
dinsdag 30 juni, 19:30 -
Bestuursvergadering bij Dave
----------------------------------

Beste official,

 In september hebben de themabijeenkomsten plaatsgevonden. Mocht je niet hebben deelgenomen met de reeks september dan bieden wij je nu een laatste mogelijkheid om je op te geven voor de (veeg) themabijeenkomst (Oktober). Mocht je al geweest zijn dan mag je dit mailtje als niet verzonden beschouwen! 

Rapportage / begeleiding veldvoetbal

Scheidsrechters uit de groepen ZASG, ZASH (alleen in Noord), ZASI, ZOSG, ZOSH, ZOSI, ZAJD (alleen in Noord), ZAJE, ZAJF en ZAJG worden niet gerapporteerd, maar kunnen op basis van eigen motivatie in aanmerking komen voor begeleiding. Voorwaarde voor begeleiding (en dus ook voor een eventuele plaatsing aan het einde van het seizoen in een naastgelegen hogere groep) is het bezoeken van een themabijeenkomst incl. spelregeltoets bij de start van het seizoen. Dit geldt voor alle duidelijkheid dus ook voor mensen die aangeven niet in aanmerking te willen komen voor begeleiding. Geen themabijeenkomst bezoeken zonder afstemming, betekent dat er geen begeleiding en dus geen voordracht voor plaatsing zal plaatsvinden. Aan het begin van het seizoen zal door de scheidsrechter-begeleider geïnventariseerd worden wie begeleiding wil

Voor scheidsrechters uit de bovenstaande groepen: die nu geen themabijeenkomst bezoeken zonder geldige reden, geldt dat zij het hele seizoen niet gerapporteerd worden. De rapportagepunten worden aan het eind van het seizoen op nul gesteld wat automatisch een lage klassering betekent. Deze maatregel is genomen om de beperkte rapportage capaciteit zoveel mogelijk in te zetten bij scheidsrechters die zelf ook bereid zijn zichzelf te blijven ontwikkelen.

Zelf inschrijven!

Via de links hieronder kun je je inschrijven voor één van de themabijeenkomsten. Het is je eigen verantwoordelijkheid om je hiervoor in te schrijven! Per locatie is er plaats voor maximaal 40 personen, vol = vol!

 Regio Noord:

Hoogersmilde, 29/10/2019, aanvang 19:30 uur.

Link inschrijving

Regio Oost:

DSV en O, 30/10/2019, aanvang 19:30 uur.

Link inschrijving

 

Inlogformulier