woensdag 25 september, 19:30 -
maandag 30 september, 19:30 -
Overleg met SHO

In de Eredivisie worden komend weekeinde zes wedstrijden gespeeld. Drie duels zijn verplaatst vanwege de Europese wedstrijden van Ajax, PSV, Feyenoord en AZ in de play-offs van de Champions League en Europa League.

ZIE OOKWijzigingen in Eredivisie voor speelronde 4 en 5.

PEC Zwolle en ADO Den Haag hopen zondag hun eerste punt(en) van het seizoen te pakken. Beide clubs staan na drie speelronden nog met lege handen. PEC Zwolle kan die negatieve spiraal in eigen huis doorbreken als het zondag het nog ongeslagen Sparta Rotterdam ontvangt. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük fluit om 16.45 uur voor de aftrap. Hij krijgt aan de zijlijnen assistentie van Charl Schaap en Jan de Vries. Vierde official is Alex Bos. Richard Martens kijkt in het ARAG KNVB Replay Center mee als VAR, met Johan Balder naast hem als AVAR.

Eerder op de dag gaat ADO Den Haag op bezoek bij RKC Waalwijk. Daar heeft Edwin van de Graaf de leiding. Hij fluit om 12.15 uur voor de aftrap. Edgar Bijl fungeert als VAR voor dit duel.

Keuken Kampioen Divisie

In de Keuken Kampioen Divisie is wel een compleet programma. NAC Breda, FC Eindhoven, De Graafschap en Excelsior proberen vrijdag hun maximale score te continueren. NAC Breda doet dat voor eigen publiek tegen SC Cambuur, met Kevin Blom als arbiter. FC Eindhoven gaat op bezoek bij FC Den Bosch. Hier fluit Rob Dieperink. Marc Nagtegaal fluit het treffen tussen De Graafschap en FC Volendam, terwijl Stan Teuben Telstar-Excelsior in goede banen moet leiden. Bij de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie is geen videoarbitrage aanwezig.

Aanstellingen Eredivisie, speelronde 4

Willem II - FC Groningen (zaterdag 24 augustus, 18.30 uur)

Heracles Almelo - Vitesse (zaterdag 24 augustus, 19.45 uur)

sc Heerenveen - FC Twente (zaterdag 24 augustus, 20.45 uur)

RKC Waalwijk - ADO Den Haag (zondag 25 augustus, 12.15 uur)

FC Utrecht - VVV-Venlo (zondag 25 augustus, 14.30 uur)

PEC Zwolle - Sparta Rotterdam (zondag 25 augustus, 16.45 uur)

NEEM EEN KIJKJE!Zo ziet het ARAG KNVB Replay Center eruit.

Aanstellingen Keuken Kampioen Divisie, speelronde 3

De Graafschap - FC Volendam (vrijdag 23 augustus, 20.00 uur)

FC Den Bosch - FC Eindhoven (vrijdag 23 augustus, 20.00 uur)

NAC Breda - SC Cambuur (vrijdag 23 augustus, 20.00 uur)

Roda JC - N.E.C. (vrijdag 23 augustus, 20.00 uur)

FC Dordrecht - Jong Ajax (vrijdag 23 augustus, 20.00 uur)

Go Ahead Eagles - Jong FC Utrecht (vrijdag 23 augustus, 20.00 uur)

Helmond Sport - Almere City FC (vrijdag 23 augustus, 20.00 uur)

Telstar - Excelsior (vrijdag 23 augustus, 20.00 uur)

TOP Oss - Jong AZ (vrijdag 23 augustus, 20.00 uur)

Jong PSV - MVV (vrijdag 23 augustus, 20.00 uur)

PROGRAMMABekijk het complete programma in de Keuken Kampioen Divisie.