zaterdag 27 juli, 08:00 - 17:00
Wie is de mol? i.s.m. SEO (zie mail)
zondag 28 juli, 08:00 - 17:00
Wie is de mol?

De indelingen en competitieprogramma's van de top van het amateurvoetbal voor het seizoen 2019/'20 zijn bekend. De Tweede en Derde divisie starten zaterdag 24 augustus met de eerste speelronde, de Hoofdklassen beginnen een week later.

Tweede divisie

Regerend kampioen AFC opent het seizoen 2019/'20 met een thuiswedstrijd tegen GVVV. Op Sportpark Goed Genoeg in Amsterdam ontvangt de beste amateurclub van vorig seizoen de 'blauwen' uit Veenendaal. In de Bollenstreek nemen twee promovendi het meteen in de eerste speelronde tegen elkaar op: Quick Boys versus Noordwijk.

TEC is na een jaar weer terug in de Tweede Divisie en begint met een uitwedstrijd bij Kozakken Boys. ASWH en Jong FC Volendam melden zich voor het eerst in de Tweede divisie en openen de competitie met een thuiswedstrijd tegen respectievelijk Spakenburg en Excelsior Maassluis.

Derde divisie

De Derde divisie bestaat dit seizoen uit twee poules (zaterdag en zondag) met zeventien clubs. Dit heeft als consequentie dat elke week één team vrij is.

In de Derde divisie zaterdag zijn Ter Leede, Excelsior'31 en Sparta Nijkerk de gepromoveerde nieuwkomers. BVV Barendrecht, VVSB en Jong Almere City FC komen als degradanten uit de Tweede divisie.

Zes teams zijn dit jaar nieuw in de Derde divisie zondag. FC Lienden moest een stapje terug doen na degradatie uit de Tweede divisie. DEM en Groene Ster promoveerden als kampioen uit respectievelijk de Hoofdklasse A en B, terwijl Hoogland en Gemert via de nacompetitie de weg omhoog vonden. Ook Jong ADO Den Haag is nieuw in de Derde divisie.

Hoofdklassen

In de Hoofdklasse gaan de competities een week later van start, te weten in het weekend van zaterdag 31 augustus en zondag 1 september. Hieronder de indelingen en competitieprogramma's van de Hoofdklasse A (zaterdag en zondag) en Hoofdklasse B (zaterdag en zondag).