Opkomende activiteiten

woensdag 16 oktober, 19:45 -
training
----------------------------------
woensdag 23 oktober, 15:00 -
Cursus vv Reutum
----------------------------------
woensdag 23 oktober, 19:45 -
training
----------------------------------
dinsdag 12 november, 19:30 -
Bestuursvergadering bij Robbie
----------------------------------

Nieuwsbrief amateurvoetbal

Bekijk online versie
Header KNVB
Nieuwsbrief amateurvoetbal - 28 juni
 
 
Hierbij verzenden we de laatste nieuwsbrief amateurvoetbal van het seizoen 2018/'19. We bedanken iedereen voor een mooi seizoen, fijne zomer gewenst! 
 
Wil je op ieder moment de hoogte zijn van ál het nieuws vanuit de KNVB? Bekijk dan regelmatig KNVB.nl en volg ons op Twitter en Facebook.
Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, stuur dan even een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
 
knvb
KNVB presenteert visie op vrouwenvoetbal 2018-2022
De KNVB presenteerde 1 juni de visie op het vrouwenvoetbal in Nederland voor de periode 2018-2022. De visie sluit aan op de strategische agenda van de KNVB, waarvan het streven om meer vrouwen actief te krijgen in het voetbal een belangrijk onderdeel uitmaakt.
Lees verder lees meer
 
knvb
KNVB trekt vergoedingen OranjeLeeuwinnen verder op
Pal voor de start van het WK 2019 gaf de KNVB de OranjeLeeuwinnen een extra steun in de rug. Dat gebeurt middels een nieuwe overeenkomst waarin de commerciële vergoeding van de speelsters voor de periode 2019-2021 naar een substantieel hoger niveau worden getild.
Lees verder lees meer
 
knvb
KNVB steunt onderzoek tegen criminelen in het amateurvoetbal
Voetbalverenigingen mogen nooit de dupe worden van criminelen die het voetbal willen misbruiken. De eerste resultaten van een onderzoek in opdracht van de Taskforce Brabant-Zeeland laat zien dat criminelen zich willen inmengen in het voetbal. De KNVB neemt dit signaal uit het onderzoek serieus.
Lees verder lees meer
 
knvb
KNVB officieel kandidaat voor EK Futsal 2022
De KNVB heeft zich officieel kandidaat gesteld als gastheer voor het EK Futsal 2022. Eind september zal blijken of het Nederlandse bid is uitgekozen. Dan maakt de Executive Committee van de UEFA bekend welk land het EK mag organiseren. Naast Nederland hebben zich nog vijf andere landen kandidaat gesteld.
Lees verder lees meer
 
knvb
M line Official Sleep Supporter van Oranje
Als Official Sleep Supporter van Oranje zorgt M line ervoor dat het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen kunnen vertrouwen op een goede nachtrust. "Voor onze voetballers is een goede nachtrust heel belangrijk voor het herstel en het leveren van topprestaties", aldus Edwin Goedhart, bondsarts van de KNVB.
Lees verder lees meer
 
knvb
Voetbal geeft roken de rode kaart
5 juni werd aangekondigd dat vanaf het seizoen 2020/'21 alle Eredivisie- en Keuken Kampioen Divisieclubs rookvrij zijn. Alle circa 3.000 amateurverenigingen volgen in 2025, als er binnen én buiten niet meer gerookt mag worden. Op dit moment zijn de kantines van deze clubs al rookvrij.
Lees verder lees meer
 
knvb
Congres over G-voetbal: ‘Iedere wedstrijd moet een feestje zijn’
Zo’n tachtig mensen die het G-voetbal een warm hart toedragen, waren vrijdagavond aanwezig op een congres in Zeist om te bespreken hoe deze voetbaltak nog beter op de kaart kan worden gezet. Het werd een inspirerende bijeenkomst met veel ideeën en nieuwe inzichten.
Lees verder lees meer
 
knvb
Tweede Kamer debatteert over landelijk sportbeleid
De Tweede Kamer heeft afgelopen woensdag gesproken over het landelijk sportbeleid. Hiervoor vraagt de KNVB aandacht voor enkele belangrijke punten, zodat elke voetballer plezier kan beleven aan de sport en zich kan ontwikkelen op het niveau dat bij hem of haar past. 
Lees verder lees meer
 
lees de columns van jan dirk van der zee terug wedstrijdwijzigingen
 
knvb afbeelding
 
nieuws vertegenwoordigende elftallen
Oranjevrouwen kwartfinalist na zinderende ontknoping tegen Japan. Lees verder >>>
Definitieve selectie CP-team voor WK in Sevilla bekend. Lees verder >>>
Jong Oranje boekt klinkende 5-1 zege op Mexico. Lees verder >>>
Vrouwen onder 23 sluit Nordic Tournament met nederlaag af. Lees verder >>>
Zaalteam onder 19 tegen Spanje en Oekraïne op EK. Lees verder >>>
 
knvb
Volg de KNVB online
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws vanuit de KNVB? Bekijk dan regelmatig KNVB.nl en volg ons op Twitter en Facebook.
 
 

Inlogformulier