woensdag 24 april, 19:45 -
woensdag 15 mei, 19:45 -
vrijdag 17 mei, 19:00 - 21:00
cursus verenigingsscheidsrechter bij KOSC

Het is voor de meeste voetballers de spannendste periode van het voetbalseizoen: de nacompetitie. In de A-categorie wordt gestreden voor promotieplekken en om nacompetitie voor degradatie te ontlopen.

Op KNVB Assist Wedstrijdsecretarissen zijn van alle districten de schema’s van de nacompetitie gepubliceerd. Richting het einde van het seizoen worden de schema’s wekelijks voorzien van een update aan de hand van de resultaten van het voorgaande weekend. Het betreft nadrukkelijk conceptschema’s. Door allerlei oorzaken (uitloop competities, lopende tuchtzaken, afgelastingen, etc.) kan dit nog worden aangepast.

SCHEMA'S NACOMPETITIE VELDBekijk hier de schema's van de nacompetitie van alle districten.