Opkomende activiteiten

dinsdag 28 mei, 19:30 -
gezamenlijke training met zusterverenigingen in Nijverdal
----------------------------------
woensdag 29 mei, 19:45 -
training
----------------------------------

Op dinsdag 5 maart is na afloop van de bekerwedstrijd Berkum - Quick'20 geloot voor de kwart- en halve finales van de districtsbekercompetitie van district Oost.

In onderstaand document is het resultaat van deze loting terug te lezen. Tevens is aanvullende informatie opgenomen over de mogelijkheden een bekerwedstrijd eventueel te verplaatsen. Let op de bepalingen in het bekerbesluit voor deze bekercompetitie. Met name wordt de nadruk gelegd op artikel 4 (wedstrijdprogramma) en artikel 7 (strafschoppenserie).

De wedstrijden voor de kwartfinales staan op de kalender voor het weekend van 30/31 maart 2019. Ook hier geldt dat bekerwedstrijden naar de midweek worden verplaatst (in dit geval aansluitend aan genoemd weekend) indien één van beide in dit weekend in actie komt voor de reguliere competitie.

Vrouwen

In het onderstaand document is het resultaat van de loting voor de halve finales bij de vrouwen opgenomen. De nog te spelen wedstrijd SVZW VR1 – De Tukkers Vr1 staat gepland voor 20 maart 2019.

De wedstrijden voor de halve finales staan op de kalender voor het weekend van 30/31 maart 2019. Ook hier geldt dat bekerwedstrijden naar de de midweek worden verplaatst (in dit geval aansluitend aan genoemd weekend) indien één van beide in dit weekend in actie komt voor de reguliere competitie. 

Mochten de wedstrijden uitdraaien op een strafschoppenserie dient deze genomen te worden op de ABBA-manier zoals deze vermeld staat in het bekerbesluit.

Inlogformulier