woensdag 20 november, 19:45 -
woensdag 27 november, 19:45 -

Bas Nijhuis is aangesteld als scheidsrechter voor het EK-kwalificatieduel tussen Schotland en Kazachstan. De aftrap van de wedstrijd is dinsdag om 19.45 uur in Glasgow.

Nijhuis krijgt in Schotland assistentie van Johan Balder en Dave Goossens. Ook Kevin Blom reist af naar Glasgow. Hij is de vierde official in Hampden Park. Het stadion van het Schotse nationale elftal - beroemd om zijn 'Hampden Roar' - is een van de twaalf stadions zijn waar EURO 2020 zal worden gehouden. Er zullen drie wedstrijden in de groepsfase worden gespeeld en één achtste finale.

Danny Makkelie is aangewezen als scheidsrechter bij het EK-kwalificatieduel tussen Zwitserland en Georgië. De wedstrijd wordt vrijdag om 20.45 uur gespeeld in St. Gallen.

Makkelie zal in Zwitserland geassisteerd worden door Mario Diks en Hessel Steegstra. Ook Kevin Blom reist af naar Zwitserland. Hij is de vierde official in de Arena St. Gallen.

Zwitserland is nog volop in de race voor deelname aan EURO 2020. Het Alpenland staat derde in groep D, achter Ierland en Denemarken. De Zwitsers hebben na zes wedstrijden elf punten. Ierland en Denemarken staan beide op twaalf punten. De Ieren hebben een wedstrijd meer gespeeld.